Gå till Tös Hundhälsa
08 522 932 90
Priser i: 
Smärta hos hund i samband med träning, tävling, jakt eller lek kan innebära muskel- eller ledskada, sträckning eller svulnader. Behandla med linimentgel, kylgelé eller kylpåse beroende på symptom hos hund.
Fästingar kan leda till ett antal sjukdomar som kan orsaka stora bekymmer för din hunds hälsa. Avlägsna fästingar med fästingspray eller fästingpenna.
I Tös Hundapoteks sortiment av hundtillbehör för hanar ingår hanhundsskydd, skvättskydd och förhudsrengöring.
Hundgodis är en utmärkt belöning för din hund när du vill lära den ett önskvärt beteende. Svara positivt och erbjud hundgodis när din hund visar gott uppförande.
Det värsta man som djurägare kan råka ut för är när ens älskade vän lider. Vi erbjuder smärtstillande och uppiggande hundprodukter. Om din hund lider av artros kan du behandla din hund med djävulsklo, linimentgel och glukosamin.
Leverbesvär hos din hund innebär ofta att hunden uppvisar minskad aptit, viktminskning, brist på energi eller depression och även gulsot (gulnat tandkött, ögonvitor eller hud). Denamarin bromsar nedbrytningsprocessen av levern vid leversjukdom oavsett grundorsak. Det är inte klassat som läkemedel utan som ett kosttillskott.
Hundartiklar för dig som bryr dig om din hunds hälsa och välbefinnande. Behandla stress & oro, hundallergi och sår hos din hund.
Hundprodukter för din hund med tarm- eller magbesvär så som diarré, inflammation, illamående och åksjuka. Testa din hund för mask, förhindra och behandla besvär för din hund relaterade till tarm och mage.
Många hundägare borstar inte tänderna på sina hundar. Men hundar kan, precis som människor, lida av tandköttsinflammation och tandlossning. Därför bör du regelbundet sköta din hunds tand- och munvård.
Olika hundar har olika behov när det kommer till pälsvård. Hundapoteket säljer vanligt hundschampo, men även hundschampo mot klåda, mjäll och skorv.
Klövjeväska är en packväska, ryggsäck för hundar. Lämplig till alla hundar som vill/behöver nya utmaningar. En klövjeväska kan också användas som redskap i samband med styrketräning för hundar.
Hundprodukter för rengöring och desinfektion av sår, även lavendelolja vid oro och stress.
Bland våra utvalda hundartiklar finns grundläggande verktyg som sax, klotång och pincett. Vi har även salva för sår och klåda, och blodstillande vadd och blodstoppande pulver.
Ett av de absolut bästa och mest funktionsdugliga tikskydd på marknaden. Använd när din tik löper och du vill undvika blodfläckar på golv, sängar eller andra ställen.
Cranidin är ett tillskott som hjälper till vid behandlingen av vanliga och återkommande urinvägsinfektioner hos hund.
ICF Iryplus används vid ögonrengöring vid ögonirritation och ögoninflammation. Fungerar både på hund och katt.
Hundprodukter för öronvård och öronrengöring.

Snabba leveranser

Vi skickar din order samma dag, eller dagen efter, du beställer

Tös Hundapotek levererar snabbt

Betalsätt

Köp hundartiklar med VISA, Mastercard och Klarna